Ilska och svartsjuka

Svartsjuka och ilska är ofta nära kopplade till varandra. Det är lätt att reagera med ilska när man känner sig svartsjuk.

Dessbättre har jag en effektiv lösning på problemet med svartsjuka. De enkla teknikerna jag lär dig leder också till att eventuella problem med ilska minskar. Kontakta mig, så kan du börja ett mer behagligt liv redan idag.

Svartsjuka är destruktiv

Svartsjuka börjar ofta med en osäkerhet, leder sedan till brist på tillit och anklagelser. Den blir ofta en grogrund för att reagera med ilska. Alla de olika känslorna är ofta en stor påfrestning för relationen. Om man inte gör något med dessa känslor kan relationen fort bli ännu mer destruktiv och leda till att den till sist spricker.

Att ha en relation med svartsjuka är som att ha grus i maskineriet. Det gör att relationen hela tiden gnisslar och kan tids nog göra att allt skär sig. Om du vill ha en harmonisk relation är det viktigt att ”rensa bort gruset”, dvs. att bli kvitt svartsjukan. Med min hjälp är det fullt möjligt.

Tänk dig så mycket energi du spar genom att inte vara svartsjuk hela tiden. Tänk också på hur mycket obehag du spar för resten av familjen – och tänk dig ett liv utan svartsjuka!

Ring mig, Stefan Hedman, 076 116 90 87, så startar vi processen idag.