Ilska och svartsjuka

Svartsjuka och ilska är ofta nära kopplade till varandra. Det är lätt att reagera med ilska när man känner sig svartsjuk.

Dessbättre har jag en effektiv lösning på problemet med svartsjuka. De enkla teknikerna jag lär dig leder också till att eventuella problem med ilska minskar. Kontakta mig, så kan du börja ett mer behagligt liv redan idag.

Svartsjuka är destruktiv

Svartsjuka börjar ofta med en osäkerhet, leder sedan till brist på tillit och anklagelser. Den blir ofta en grogrund för att reagera med ilska. Alla de olika känslorna är ofta en stor påfrestning för relationen. Om man inte gör något med dessa känslor kan relationen fort bli ännu mer destruktiv och leda till att den till sist spricker.

Att ha en relation med svartsjuka är som att ha grus i maskineriet. Det gör att relationen hela tiden gnisslar och kan tids nog göra att allt skär sig. Om du vill ha en harmonisk relation är det viktigt att ”rensa bort gruset”, dvs. att bli kvitt svartsjukan. Med min hjälp är det fullt möjligt.

Tänk dig så mycket energi du spar genom att inte vara svartsjuk hela tiden. Tänk också på hur mycket obehag du spar för resten av familjen – och tänk dig ett liv utan svartsjuka!

Testimonial

Mitt liv var otroligt stressande innan jag mötte Stefan. Jag var olycklig. Relationen till min sambo var så spänd hela tiden, att vi var väldigt nära att göra slut. Jag var otrygg och svartsjuk på allt möjligt.

Men så fann jag Stefan på nätet och bestämde mig efter ett samtal att satsa på att komma ur den negativa spiralen jag var inne i med hjälp av Stefan och hans metoder.

Mitt liv har ändrats totalt. Jag har nu verktyg att använda om jag blir orolig och därmed har relationen med min sambo blivit så bra. Vi möts nu, vi kan prata och vi är nära.

Jag rekommenderar Stefan med ett varmt hjärta, och önskar att alla fick den hjälpen jag valde att få. Jag fick tillbaka mitt liv och min självkänsla, och jag fick en otroligt fin relation med min älskade.
Johanna S

Ring mig, Stefan Hedman, 076 116 90 87, så startar vi processen idag.