Hantering av ilska

Här är metoden för dig som vill kunna kontrollera din ilska redan imorgon. Så om du eller någon i din närhet har problem med att hantera sin ilska, har du nu funnit en lösning på problemet.

Har du eller din partner problem med hantering av ilska? Då kan en behandling av ilska vara ett första, och avgörande, steg till att få relationen tillbaka på spåret igen.

Jag hjälper personer som i olika sammanhang har problem med sin hantering av ilska. Ofta är det någon konkret episod som plötsligt gör att de förstår att problemet måste få sin lösning – nu eller aldrig.

Unik metod

Med min metod kommer du redan efter en session att uppleva att ditt reaktionsmönster i pressade situationer kommer att vara förändrat. Istället för att slösa energi på hantering av ilska kan du nu hantera situationen på ett konstruktivt sätt.

Jag kommer att lära dig effektiva tekniker för hantering av ilska som visar dig hur du kan hantera olika situationer på ett mer behagligt sätt. På så sätt kommer vi att förändra de destruktiva handlingsmönster som gör att situationer ofta urartar.

Situationer som tidigare har urartat på grund av ilska kommer att upplevas annorlunda, och hanteras annorlunda. Det styrker tron på att ditt problem med ilska kommer att reduceras ytterligare i framtiden.

Min behandling är ett unikt erbjudande och ger dig en effektiv och snabb hjälp när det gäller hantering av ilska. Det finns inte någon annan behandling som ger ett motsvarande resultat på så kort tid.


Så här kan resultatet av min behandling av ilska upplevas av dig som klient.

Värdet av dina relationer

Så använd några minuter för att tänka igenom vad det skulle vara värt för dig och din relation att, kanske redan inom några dagar, kunna få denna hjälp för att bli fri från ditt problem med ilska. Då kan du samtidigt få en uppfattning om vad du tycker att din relation är värd.

Om du tycker att du och din relation är värd att slippa uppleva mer ilska, så ringer du mig Stefan Hedman, på 076 116 90 87 (dag eller kväll) och beställer ett coachingpaket.


Coachingen genomförs vanligtvis per telefon. Det ger dig möjlighet att genomföra sessionerna med minimal tidsinsats och på tider som passar din livssituation. (Dag, kväll eller helg.)

PS. Om problemen med ilska utspelar sig i en parrelation kan det ibland vara lämpligt att bägge parter genomför var sin terapi/coaching session. DS.Ta kontakt
Om du vill beställa tid för terapi, eller veta mer om hantering av ilska, kan du ringa
Stefan Hedman, mobil 076 116 90 87.

Kommentera