Ilska och storhelger

Undvik ilskeproblem i helgfirandet

Är du orolig för att helgen skall bli ödelagt för att någon blir för arg? Helgfirande kan vara stressigt och leda till onödiga konflikter, men du kan faktiskt få en bättre storhelg för dig och dina närmaste. Nämligen om du bestämmer dig för att göra något åt detta problem redan i dag.

Du har kanske tidigare sökt om information om hjälp mot ilskehanteringsproblem, men kanske inte insett att man kan bli av med sitt problem på kort tid. Om du börjar redan idag kan du ha förändrats redan innan helgerna är över. Föreställ dig hur det skulle vara att ge dig själv denna hjälp i present och hur det kan påverka dina nära och kära?

Snabb förändring

Är en sådan snabb förändring möjlig? Ja, absolut. Klienterna jag har hjälpt brukar uppleva en förändring redan första dagen. Inom en vecka har en drastisk förändring skett och inom en månad har förändringen börjat bli automatisk.

Vad är vanligtvis problemet? När du blir irriterad eller arg startar din inre autopilot, en som tyvärr är felprogrammerad och som därför kraschar innan du kan göra något åt det.

Vad är då lösningen? Jag hjälper dig att stänga av den gamla autopiloten och koppla över till en ny autopilot som jag hjälper dig att få på plats. Då kommer du att upptäcka att du plötsligt kan ”flyga snyggt” utan att krascha. Föreställ dig hur detta skulle förbättra din helg för dig och dina närmaste?

Så vad behöver du ändra innan helgen är över? Det enda du behöver göra är att bestämma dig för att förändra dig redan nu och att sedan spendera några timmar med mig innan helgerna är över och några timmar efter helgerna (totalt åtta timmar). Då kommer du att uppleva en förändring som du kan njuta av resten av ditt liv. Dessutom kommer du att bli en bättre rollmodell för dina närmaste.

Exempel på resultat

Ett exempel på snabb förändring är när jag hjälpte en mamma med sin 5-åriga dotter. De hade haft dagliga konflikter under de senaste tre åren. Redan efter första coaching-sessionen berättade hon för mig att hon och hennes dotter, för första gången på tre år, hade skrattat tillsammans. Föreställ dig vad en sådan förändring är värd.

Jag har också upplevt flera som har varit på väg att gå från sin livspartner, som efter att ha fått hjälp från mig har ändrat sig och som flera år senare fortfarande lever gott tillsammans. Det är aldrig för sent att förändra sig!

Individuellt anpassad hjälp

Metoden jag använder är inget för dig om du bara vill ha korta sessioner och långsam förändring eller helst sitta i en grupp och berätta för andra om dina problem.
Denna metod är å andra sidan en intensiv personlig coaching för dig som vill uppleva en effektiv och tydlig förändring på snabbast möjliga sätt. Med min metod kan du enkelt bli den person du själv vill vara.

Denna metod är inte heller för dig som älskar att själv försöka hitta olika idéer för att lösa problemet och testa idéerna på egen hand. Då kan du gärna fortsätta att spendera din tid på det. Hur många gånger har du försökt att hjälpa dig själv? Flera gånger eller kanske ingen?

Utprovad metod

Med min metod, som fungerar snabbt och effektivt, får du tillgång till 15 års erfarenhet. Det enda som behövs är att du är motiverad att förändras. Således behöver du inte spendera tid på att testa många olika metoder. Istället kan du börja använda min enkla och logiska metod som redan är utprovad och har testats av hundratals ilskehanteringsklienter med gott resultat under många år.

Ta kontakt

Vill du ha en storhelg med fredliga relationer och god stämning? Ta kontakt med mig i dag, så kan vi troligtvis få ordning på ditt ilskeproblem redan innan helgerna är över.
Ring eller skicka ett sms på tel 076 116 90 87, så ser vi hur jag kan hjälpa dig.

Jag ser fram emot att höra från dig och önskar dig en riktigt god helg!

Stefan Hedman
Mental tränare och terapeut

www.ilskakuten.se

PS. Ge dig själv en present som gläder alla i din närhet! Ta kontakt i dag. DS.