Känslokurs

Mirakelkurs i Stockholm
21-22 april, 2018

Balanserade känslor – din väg till glädje och inre harmoni

Ska du kunna må bra måste du ha positiva känslor. Om du har många negativa känslor kommer du att må dåligt. Eftersom det är dina känslor så är det du som kan ha kontrollen på dem. Det viktiga är att lära sig hur du kan styra dem på det sätt du vill. Det får du lära dig på min kurs.

Upplev hur du kan gå från ett liv styrt av svängande känslor till att få ett liv med emotionell balans. Det ger dig större självförståelse, ökad självtillit och mer energi. Mina kursdeltagare rapporterar om en omedelbar förändring som känns i hela kroppen och bland annat resulterar i bättre relationer med partner, barn och kollegor.

Andra effekter av min metod är bättre sömn, mer avslappnad kropp och bättre självkänsla. Du kommer också att bli mer positiv och känna mer glädje. Det gör att människor i din närhet kommer att få det bättre.

Kursen kallas för Mirakelkurs eftersom den ger resultat som kan upplevas som mirakel. Den ger dig resultat som du och dina relationer kommer att ha nytta av resten av ditt liv.

Om du har problem med spänningar eller smärtor i kroppen så kommer också dessa att reduceras eller till och med försvinna.

På kursen arbetar vi med min unika metod där jag guidar dig genom 5 konkreta steg som förändrar ditt liv. Dessa steg kan du sedan använda själv för att upprätthålla din förändring.

Välkommen på en kurs som tar fram dina möjligheter. Ring mig gärna, 076 116 90 87, så får du veta mer.

Kursledare: Stefan Hedman
Mental tränare, NLP-master, terapeut, healer,
författare och civilingenjör i teknisk fysik

Kursdatum: 21-22 april, 2018
Tid: 10.00 – 18.00
Plats: centralt i Stockholm
Pris: 3600:- (arbetslösa 25% rabatt)
Anmälan till Stefan Hedman, 076 116 90 87, senast onsdag 18/4.