Stefan Hedman

Jag heter Stefan Hedman och har hjälpt människor med ilska i cirka 15 års tid. Jag är utbildad civilingenjör i fysik och Master Practitioner of NLP och har många års specialstudier av hjärnans funktioner och annat som påverkar vårt beteende.

Det mest fantastiska med mitt arbete är att höra hur livet fort och tydligt förändras för mina klienter och deras familjer.

Unik metod

Jag har genom många år utvecklat och förfinat min metod som kan transformera dina reaktioner i vardagliga situationer – från att reagera med irritation och ilska till att ha en mer avslappnad inställning till livet.

Metoden fungerar oberoende av om du låter din ilska gå ut over din omgivning, verbalt eller fysiskt, eller om du vänder den inåt så att du blir som en odetonerad bomb.

Min metod transformerar inte bara ilske-problemet, den förändrar också dina nära relationer så att de blir mer harmoniska. Inte minst relationen till dina barn kan bli mer tillitsfull. Har du dessutom en hund så kommer den troligen att uppleva skillnaden från första stund.

Självbild och självkänsla

En annan viktig effekt av hjälpen är att du får en mer positiv syn på dig själv och en förbättrad självkänsla. Det ger dig en positiv utstrålning och en kroppshållning som reflekterar din nya självkänsla. Söker du ett nytt arbete så kan detta vara det som avgör om du blir erbjuden jobbet eller inte.

Magnetic Mind

Jag är också certifierad Magnetic Mind Coach. Med hjälp av Magnetic Mind metoden kan du lättare komma dit du vill i livet och rensa bort de mentala och emotionella osäkerheter som ligger i vägen för att uppnå dina mål.

Kontakt

Tycker du att detta känns intressant är du välkommen att ringa mig, Stefan Hedman på 076 116 90 87, idag. Då kan vi börja att lösa både stora och små problem effektivt.

PS. Om du är företagsledare och vill få ditt ledarskap att fungera bättre eller har någon frustrerad anställd som inte fungerar optimalt kan jag hjälpa dig att lösa problemet. DS.