Stefan Hedman

Jag heter Stefan Hedman och har hjälpt människor med ilska i cirka 15 års tid. Jag är utbildad civilingenjör i fysik och Master Practitioner of NLP och har många års specialstudier av hjärnans funktioner och annat som påverkar vårt beteende.

Det mest fantastiska med mitt arbete är att höra hur livet fort och tydligt förändras för mina klienter och deras familjer.

Jag har utvecklat metoden som kan transformera dina reaktioner i vardagliga situationer – från irritation och ilska till en mer avslappnad inställning till livet.

Metoden fungerar oberoende av om du låter din ilska gå ut over din omgivning, verbalt eller fysiskt, eller om du vänder den inåt så att du blir som en odetonerad bomb.

Min metod transformerar inte bara ilske-problemet, den förändrar också dina nära relationer så de blir mer harmoniska. Inte minst relationen till dina barn kan bli mer tillitsfull.

En annan viktig effekt av hjälpen är att du får en mer positiv syn på dig själv och en förbättrad självkänsla.

Tycker du att detta känns intressant är du välkommen att ringa mig, Stefan Hedman på 076 116 90 87, idag. Då kan vi börja att lösa både stora och små problem effektivt.

PS. Om du är företagsledare och vill få ditt ledarskap att fungera bättre eller har någon frustrerad anställd som inte fungerar optimalt kan denna hjälp lösa problemet. DS.