Känslokurs

Mirakelkurs i Stockholm
14-15 november, 2020

Känslokurs – Balanserade känslor – din väg till inre harmoni och glädje

Ska du kunna må bra måste du ha positiva känslor. Om du har många negativa känslor kommer du att må dåligt. Eftersom det är dina känslor så är det du som kan ha kontrollen på dem. Det viktiga är att lära sig hur du kan styra dem på det sätt du vill. Det får du lära dig på min känslokurs.

På kursen arbetar vi med min unika metod där jag guidar dig genom 5 konkreta steg som förändrar ditt liv. Dessa steg kan du sedan använda själv för att upprätthålla din förändring.

Bättre relationer

Upplev hur du kan gå från ett liv styrt av svängande känslor till att få ett liv med emotionell balans. Det ger dig större självförståelse, ökad självtillit och mer energi. Mina kursdeltagare rapporterar om en omedelbar förändring som känns i hela kroppen och bland annat resulterar i bättre relationer med partner, barn och kollegor.

Mindre spänningar och mer glädje

Om du har problem med spänningar eller smärtor i kroppen så kommer dessa att reduceras eller till och med försvinna.

Andra effekter av min metod är bättre sömn, mer avslappnad kropp och bättre självkänsla. Du kommer också att bli mer positiv och känna mer glädje. Det gör att människor i din närhet kommer att få det bättre.

Mirakel

Kursen kallas för Mirakelkurs eftersom den ger resultat som kan upplevas som mirakel. Den ger dig resultat som du och dina relationer kommer att ha nytta av resten av ditt liv.

Välkommen på en kurs som tar fram dina möjligheter. Ring mig gärna, 076 116 90 87, så får du veta mer.

Kursledare: Stefan Hedman
Mental tränare, NLP-master, terapeut, healer,
författare och civilingenjör i teknisk fysik

Kursdatum: 14-15 november, 2020
Tid: 10.00 – 18.00
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Pris: 3600:- (arbetslösa 20% rabatt)
Anmälan till Stefan Hedman, 076 116 90 87, senast onsdag 12/11.

PS. Tipsa gärna dina vänner om kursen. DS.