Testimonials

Resultat av min behandling

Nedan kan du läsa en av mina kunders resultat efter min behandling. Längre ned beskrivs resultat efter min ilskebehandling.

”Kontaktade Stefan Hedman i april 2019 med hopp om att eventuellt kunna få hjälp med ett djupt liggande trauma som påverkat mitt humör hela livet.

Har tidigare testat psykoanalys, meditation, yoga, chigong och även mediciner men ingenting har helt lyckats få ordning på grundproblemet.

Efter behandlingen har något hänt på djupet och de olika teknikerna som lärdes ut har öppnat upp för en läkning, så att mycket av den livslånga sorg jag burit på nu börjat släppa taget. Framförallt har min fru, barn och våra hundar märkt skillnaden men jag känner även själv att något inom mig har släppt, något som inte gått att sätta fingret på tidigare.

Tack Stefan för en märklig, omtumlande och lärorik upplevelse.”

Kent M., maj 2019, Stockholm

 

Svartsjuka – Resultat av behandling

Mitt liv var otroligt stressande innan jag mötte Stefan. Jag var olycklig. Relationen till min sambo var så spänd hela tiden, att vi var väldigt nära att göra slut. Jag var otrygg och svartsjuk på allt möjligt.

Men så fann jag Stefan på nätet och bestämde mig efter ett samtal att satsa på att komma ur den negativa spiralen jag var inne i med hjälp av Stefan och hans metoder.

Mitt liv har ändrats totalt. Jag har nu verktyg att använda om jag blir orolig och därmed har relationen med min sambo blivit så bra. Vi möts nu, vi kan prata och vi är nära.

Jag rekommenderar Stefan med ett varmt hjärta, och önskar att alla fick den hjälpen jag valde att få. Jag fick tillbaka mitt liv och min självkänsla, och jag fick en otroligt fin relation med min älskade.
Johanna S

 

Resultat av behandling av ilska

Nedan kan du läsa några av mina kunders resultat efter min behandling av ilska. Längst ned på sidan finns också en länk till en intervju med en av mina kunder i tidningen Metro.

Resultat behandling av ilska – testimonial, B. K., Norge

”Samtalet med dig och teknikerna du lärde mig, hade en otroligt bra effekt för mig, och det går bara bra med mitt humör.

Måste bara erkänna att jag inte trodde det var möjligt med en så snabb förändring.

Kan säga att jag på flera sätt känner att jag redan har fått ett bättre liv, och ser också att det kommer att göra livet mitt bättre framöver.

Men vill gärna också prata mer med dig.”

B. K., Norge

 

Resultat behandling av ilska – testimonial, Liv, Stockholm

”Det har fungerat jättebra. Jag är så glad. Det är som ett helt nytt liv. Jag märker det både på mina kära och mig själv. Jag är jättenöjd. Det här kommer jag att ta med mig hela livet. Jag är så nöjd och tacksam att jag hittade dig på nätet.

Jag har fått ett starkare band med barnen. De bråkar mindre. Jag bemöter mina barn på ett lugnare sätt. De kommer närmare mig. Min man och jag har mer närhet än innan och vi skrattar mer ihop.

Det känns jättebra. Jag känner mig alltid så lugn och fräsch efter att ha pratat med dig. Lugn och avslappnad och glad. Jag mår jättebra efter att vi har pratat.”

Liv, Stockholm

 

Resultat behandling av ilska – testimonial, Peter, Malmö

”Jag anlitade Stefan för att få verktyg att hantera min aggressivitet och ilska.

Mitt reaktionsmönster hade i en längre tid drabbat min omgivning och mina närmaste.

Behandlingen genomfördes över telefon och den tog ca 2 timmar samt ett uppföljande telefonsamtal.

Under sessionen så upplevde jag hur jag fick kontakt med grunderna för mina reaktioner, och förstod hur ilskan framkallades. Med Stefans hjälp och vägledning förändrades mitt reaktionsmönster.

Även min kropp reagerade på de impulser som Stefan framkallade, så jag upplevde också fysiskt hur jag kunde förändra mina reaktioner.

De verktyg som jag fick med mig använder jag fortfarande, och även min omgivning kan bekräfta att en drastisk positiv förändring har skett.

Jag känner också hur jag är lugnare och bättre rustad att hantera både stress och aggressioner.

Jag kan varmt rekommendera Stefans metod!”

Peter, Malmö

 

Resultat behandling av ilska – testimonial, A

Skriver några rader om din ilskebehandling.

Jag var först lite skeptisk till om metoderna skulle fungera. När jag testat de olika metoderna som Stefan guidade mig igenom så märkte jag att det fungerade väldigt bra.

Jag kan nu enkelt undgå att få sådana vansinnesutbrott som jag tidigare kunde få i min och min sambos relation. Nu kan jag strategiskt förebygga den typen av eskalering av beteendet och istället hålla mig lugn. Metoderna fungerar verkligen och jag kan varmt rekommendera Stefan.

Stefan har också efter behandlingarna ringt upp vid upprepade tillfällen och stämt av hur det har gått och coachat om det har behövts och det har jag uppskattat enormt mycket.

A

 

Resultat behandling av ilska – testimonial, Linda, Uppsala

Jag tog kontakt med Stefan eftersom jag hade problem med ilska, framför allt mot min partner. Jag blev irriterad eller arg flera gånger i veckan och när jag väl hade blivit arg hade jag svårt att stoppa mig och sa saker som jag inte menade. Jag har två små barn och jag upplevde att mitt äldre barn blev ledset när vi grälade och ofta tog pappans parti eftersom det var jag som hördes. Det var ofta befogat att bli arg när min man sa någonting elakt, men min ilska var inte konstruktiv utan förvärrade bara situationen.

När jag tog kontakt med Stefan hade jag i flera år försökt på egen hand med att kontrollera mig. Jag har läst många självhjälpsböcker och jag och min man har gått i familjerådgivning, utan direkt resultat. Jag valde det stora ”ilskepaketet” eftersom jag upplevde att det inte var ilskan i sig som var grundproblemet. Det var ofta underliggande oro och stress som utlöste irritation och ilska.

Stefan har en förmåga att lyssna in min kropp och ställer frågor som jag ”behöver svara på”. Redan efter första samtalet hade Stefan fått en uppfattning om mina problem och givit mig verktyg att hantera dessa. Jag upplever en stor förändring i mitt liv. Situationer som tidigare gjort mig rasande kan jag nu lugnt ta mig igenom och nästan skratta åt. Även på andra områden har programmet hjälpt mig. Jag känner mig lugnare i kroppen, mer tillfreds och har fått bättre självkänsla. Tidigare har jag lidit av prestationsångest och har haft svårt att hitta min vilja och inte vågat eller kunnat gå min egen väg. Även detta har jag fått hjälp med genom programmet. Jag kommer att rekommendera Stefan till alla jag känner.

Linda, Uppsala, 4/3 2014

 

Resultat behandling av ilska – testimonial, Marcus i Malmö

Före behandlingen:

Jag hade problem med ilska och frustration över små saker samt stora saker, hade kort stubin och inget tålamod, såg bara problem och inga lösningar, slog i sönder saker samt skrek och skällde på allt och alla, min ilska gick ut över hela familjen fast problemet ofta var orsakat på jobbet. Var nära på att slå min sambo, för att allt jag hörde var klagande på mig.

Skrikiga ungar var det värsta jag visste. Min sambos barn, dom orsakade bara problem, dom ställde aldrig upp och jag KRÄVDE att dom skulle göra mer än mig, eller vad som förväntades av mig. Jag lät min ilska MÅNGA gånger gå ut över min sambos barn, fast att dom inte hade med problemet att göra över huvud taget.

Det ända sätt att få fram mitt ”budskap” eller min ”vilja” vara att använda mitt humör som redskap och slå sönder något, då fick jag uppmärksamhet. Hade i snitt ca 1-2 utbrott per vecka, och då menar jag att jag slog sönder saker. Jag gjorde en liten sak till ett världsproblem.

Efter behandlingen:

Kan idag koppla bort de problemsituationer som uppstår, känner mig lugn och sansad och harmonisk i kroppen, ingen stress. Om jag blir stressad talar jag till mig själv hur jag skall göra, och tar hjälp av de verktyg som Stefan givit mig vid telefonsamtalet.

Detta funkar kanon och hela jag är lugn och sansad i stressiga situationer.

Jag har försökt framkalla stress och ilska men detta är i dagsläget helt omöjligt. Samtidigt så intalar jag mig själv att inte bli förbannad. Bygger upp en skyddande bubbla runt mig som stoppar irritation och kan också själv stoppa mig från att komma till det stadium att jag blir förbannad. Talar till mig själv när ett problem dyker upp, ”är detta något att bli förbannad över, vad vinner jag på detta?”.

Jag ser möjligheter i svåra situationer, något som var helt omöjligt innan denna behandlingen.

Förr målade jag upp en bild av något och fruktade det värsta scenario, men det var i själva verket något som inte ens hade inträffat, ”målade FAN på väggen” så att säga.

Visst kan jag bli irriterad men nu pratar jag om problemet med min sambo istället för att komma till det stadium där jag inte kan kontrollera mina känslor som tidigare till 99% alltid övergått i ilska och frustration.

Marcus i Malmö


Ta kontakt
Om du vill beställa tid för terapi, veta mer om hantering av ilska eller få uppgivet en referens, kan du ringa Stefan Hedman, mobil 076 116 90 87, dag eller kväll.

Kommentera